Linus Hasselberg support Moonica Mac

Sedan den första singeln ”Den Lilla Grusvägen Vid Río Genil” (över 100 000 visningar på youtube) släpptes 2018 har Linus Hasselbergs akustiska hiphop och självutlämnande texter slagit ner med kraft i det svenska musiklivet. Han har hyllats av bloggare och på några av Sveriges största musiksidor. Över hela Sverige har lyssnare älskat, berörts och låtit Linus texter sätta ord på deras egna känslor och upplevelser.
Efter konstant turnerande och hundratals spelningar släppte nyligen Linus Granada, Granada– en korsning mellan lågmäld singer-songwriter pop, hip-hop och självutlämnande texter. Allt skrivet och mestadels inspelat på resande fot kring Granada i Spanien under ett par månader 2017. Linus ger oss känslan av att han reciterar sin dagbok med självutlämnande texter som handlar om uppbrottet från Sverige, livet i Spanien och kärleken till livet.
Linus kommer spela andra set på Blidösund, första set tar Moonica Mac hand om:

Moonica Mac
Genom att blanda det svåra med det heta och det sköra med det starka lyckas Moonica Mac skapa någonting vackert av det vemodiga. Hennes sång lämnar ingen  oberörd och med låtar som ”Ibland” och ”Till slutet av augusti” har hon nått flera tusentals lyssnares hjärtan. Denna afton vaggas Musikbåten Bildösund av Moonicas magiska melodier och glittrande månsken. Missa inte det, ty det lär bli en färd du vill minnas för livet!

Möjlighet till mat: Beroende på vilken biljettyp du väljer finns det olika möjlighet till att äta något under båtturen. Läs mer om våra biljettyper

Avgång: 18.30 (ombordstigning 17.50)

  • Från: Skeppsbron nedanför Slottet
  • Åter: 22.15
E-postadress