DeLillos

Följ med Musikbåten Blidösund på en härlig kvällskryssning! Färden går oftast ut mot Vaxholm på hemliga vägar eller också kanske vi tar en sväng ner i Skurusundet. Det händer även att Blidösund rundar Södermalm och går in i Mälaren för att passera Drottningholms Slott och vända åter genom Hammarbyslussen till Skeppsbron där kryssningen alltid avslutas klockan 22.15. Artisterna uppträder i Blidösunds aktersalong i två set, så oavsett om du äter på första eller andra dukningen finns alltid möjlighet att se artisterna.

DeLillos (No)

Vi är mycket stolta över att kunna presentera ett av Norges största rockband genom tiderna ombord på Musikbåten De spelar vanligtvis på utsålda arenor i hemlandet. Förra året släppte de sitt 16:e album ”Peiling på seiling” som fick lysande recensioner. Musikbåten rykte har nått ända till vårt östra grannland och de bad om att få komma och spela hos oss. Svårt att säga nej till det!
Musikaliskt pendlar deLillos mellan elektrisk gitarr-rock och finstämda akustiska visor. Neil Young, John Martyn, The Kinks och The Beatles , typ . Inte minst bandets texter har uppmärksammats i sin naivistiska ärlighet kring kärlek, människors samspel och det vidunderliga vardagsäventyr som är livet.

Som extra bounus så blir det också support denna kväll av Natasja Holmboe, som har gjort en platta med DeLillos låtar tolkade och översatta till svenska! www.natasjaholmboe.se

Möjlighet till mat: Beroende på vilken biljettyp du väljer finns det olika möjlighet till att äta något under båtturen. Läs mer om våra biljettyper

  • Avgång: 18.30 (ombordstigning 17.50)
  • Från: Skeppsbron nedanför Slottet
  • Åter: 22.15