Åsa Jinder

Åsa är inte bara Little Jinders mamma, hon är också en av våra mest folkkära och välmeriterade artister Hon har fått medalj av kungen för betydande insatser som riksspelman, men har förutom som artist, även utvecklats till producent, arrangör, kompositör, författare och inte minst vissångerska.
Åsa har sommarpratat, spelat på Nobelfesten och vunnit Eurovision Song Contest. Hon har genom åren verkat och verkar internationellt och sätter med samma glädje på sig folkdräkten och representerar Sverige som hon möter körer ute i landet och framför sina sånger, ger konserter på konserthus och bygdegårdar, som hon tar en plats i en P4-panel med Sveriges främsta komiker. Hennes briljanta, rörande och roliga, mycket personliga mellansnack ger hennes konserter en alldeles extra dimension. Hon har en självklar och naturlig närvaro på scenen, trollbindande ståuppare och visdrottning på samma gång! (även 9/10)

Möjlighet till mat: Beroende på vilken biljettyp du väljer finns det olika möjlighet till att äta något under båtturen. . Läs mer om våra biljettyper

  • Avgång: 18.30 (ombordstigning 17.50)
  • Från: Skeppsbron nedanför Slottet
  • Åter: 22.15
E-postadress