Pernilla Andersson

Följ med Musikbåten Blidösund på en härlig kvällskryssning! Färden går oftast ut mot Vaxholm på hemliga vägar eller också kanske vi tar en sväng ner i Skurusundet. Det händer även att Blidösund rundar Södermalm och går in i Mälaren för att passera Drottningholms Slott och vända åter genom Hammarbyslussen till Skeppsbron där kryssningen alltid avslutas klockan 22.15. Artisterna uppträder i Blidösunds aktersalong i två set, så oavsett om du äter på första eller andra dukningen finns alltid möjlighet att se artisterna.

Pernilla Andersson
Under våren har Pernilla varit ute på vägarna med föreställningen Janne Schaffer möter Ted Gärdestad i Sol Vind & Vatten. En hyllning till Ted och Kenneth Gärdestad, deras musik, livet och kärleken. Till Musikbåten kommer hon med sina egna personliga sånger, kanske blir det vintersånger från hennes senaste, tionde, album; ”Vintersånger från Garbo”. Efter kritikerrosade och grammisnominerade albumet ”Tiggrinnan” kände hon att det var dags att göra julsånger.
Pernilla gjorde succé med låten ”Desperados” som var med i Melodifestivalen 2011 men hon är också djup engagerad i arbete för utökad jämlikhet inom musikbranschen bl.a. som mentor i ett nytt mentorskapsprogram för jämlikhet i musiklivet och skolan för studenter på KMH. Mentorerna inom programmet är kvinnor och män, alla verksamma inom musiklivet och/eller skolvärlden utanför KMH. De har alla stor erfarenhet och verkar för ett balanserat musikliv/skolvärld. (11-12/7)

Möjlighet till mat: Beroende på vilken biljettyp du väljer finns det olika möjlighet till att äta något under båtturen. . Läs mer om våra biljettyper

  • Avgång: 18.30 (ombordstigning 17.50)
  • Från: Skeppsbron nedanför Slottet
  • Åter: 22.15