Hyr ett eget fartyg

för fest, utflykt & transporter i Skärgården och Mälaren

Fest till sjöss

Det finns väl knappast någon mer uppskattad och klassisk vår- och sommartradition än att bege sig ut på Stockholms vattenvägar för en lusttur i Skärgården eller Mälaren! Det är något med ljuset, vågklucket, den skira grönskan som gör en lätt till sinnes… Det som är mindre känt är att en båttur en ljummen höstkväll eller att äta julbord med skärgården i vinterskrud utanför fönstret är minst lika trevligt. Läs mer om våra olika förslag!

Event, kick-off eller mässa

Våra fest- och konferensfartyg, m/s Riddarholmen och m/s Riddarfjärden, fungerar utmärkt för företagsevent, kick-offer och mässor av alla de slag. Det finns stora ytor både inomhus och ute på däck där ni kan mingla, ställa upp montrar eller andra aktiviteter. Vi hjälper gärna till med ett bra arrangemang. Vill ni sen sätta er till bords så kan vi duka för upp till 130 gäster.

En båtfärd till och från

Stan är gjord av vatten…. Vattnet knyter samman många av Stockholms restauranger, festlokaler, konferensanläggningar och hotell. Vi hämtar dina gäster vid närmaste kaj och serverar en drink på soldäck på väg till kvällens arrangemang i staden eller ute i skärgården. Vi har snabbgående fartyg som på kort tid tar er ut i skärgården, t.ex. till Utö, Djurönäs, Sandhamn eller Fejan, eller också njuter ni av den lugna pulsen i vårt ångfartyg Blidösund för en lite kortare sjöresa.

Bröllop, dop eller födelsedag

Finns det något festligare än att bjuda familj och vänner till sjöss när du verkligen vill fira något? Vi kan ordna allt, maten, resan, klippan som ni vill gifta er på och musiken till dansen! Det enda vi inte kan ordna är en kapten som viger, det är tyvärr en myt att kaptenen får viga… Vi planerar gärna färdväg, resmål och det övriga arrangemanget med er, det kan inte misslyckas!

Våra förslag på resmål och rundturer

Vill ni göra ett strandhugg någonstans i Skärgården eller Mälaren så har vi spännande förslag inkl. lämpliga aktiviteter. Funderar du på hur du vill åka på just din resa? Titta på vår karta och bli inspirerad! Har du egna önskemål om brygga att bli upphämtad eller lämnad på så måste vi kolla att den är tillräckligt stabil och att det finns vattendjup för våra fartyg vid bryggan innan vi kan ge klartecken, men det gör vi så gärna!

Hitta ett fartyg som passar dig

Siaröfortet

Siaröfortets kanoner pekar idag mot Furusundsleden där Finlandsfärjorna idag sveper förbi.

7!

Läs mer om Siaröfortet

Frågor & svar

Vi har gjort vårt bästa för att svara på dina potentiella frågor. Saknar du ett svar på din fråga är du välkommen att maila oss på kontoret@blidosundsbolaget.se.

Vart går fartyget?

Du kan själv bestämma rutt utifrån tid och bryggmöjlighet. Vi har också olika ruttförslag (länk till ruttförslag).

Är det handikappvänligt?

Det går att komma ombord med rullstol på alla fartyg, däremot är det olika för vilket fartyg du vill hyra hur det är med toalett och trappor ombord. Kontakta oss för närmare information.

Vad är det för skillnader på fartygen?

Finns det musik ombord?

På nästan alla fartyg finns det möjlighet att spela bakgrundsmusik. Vi kan hjälpa till att ordna med DJ, artister eller större musikanläggning om du önskar.

Kan kapten viga ombord?

Numer har kaptener ingen vigselrätt per automatik, så i de flesta fall behöver man ordna med egen vigselförrättare.

Vilken teknisk utrustning finns det ombord?

Det är olika för vilket fartyg du hyr. De flesta har mikrofon och högtalare, en del även projektor och duk. Kontakta oss – eller titta på den bifogade pdf:en under resp. fartyg.

Får man ta med sig egen mat och dryck ombord?

Vi har eget kök och alkoholtillstånd på alla fartyg, detta behöver alltså beställas via oss.

Hyr ett fartyg - Gör en förfrågan

E-postadress