Bröllop, dop eller födelsedag

- blir något särskilt ombord på en båt!

_MG_6030 _MG_6094 _MG_6927

Nytt kapitel?

Prinsessan Christina och Tosse, Kung Carl-Gustaf och Silvia, Kronprinsessan Victoria
och Daniel och Victorias yngre 7syskon, alla har de åkt båt i samband med sina bröllop, det hör helt enkelt till om man vill ha det extra festligt och lever i Stockholm att inkludera en båttur i programmet. Vi har haft åtskilliga vigslar, dop och högtidsdagar ombord på våra fartyg genom åren, särskilt de ombord på ångfartyget Blidösund har varit underbara högtider som berört både de inbjudna som festföremålen djupt! En ceremoni som vi också har erfarenhet av och som fler väljer idag är att sprida aska efter någon avliden ute till sjöss. Detta kräver förstås att ni har inhämtat tillstånd, men det blir en mycket fin och värdig ceremoni.

Det är tyvärr en myt att kaptener får viga till sjöss, så vigselförrättare får vi be er att ni ordna själva, men allt annat hjälper vi gärna till med såsom, menyer, utsmyckning, resmål och kanske en klippa som ni vill gifta er på?

Vi har olika stora fartyg för olika stora sällskap, långsammare middagsfartyg och snabbgående skärgårdsbåtar som kan ta er ut till er egen sommarö!

_MG_6282Vi vill gärna berätta mer och skräddarsy ditt arrangemang, kontakta oss med formuläret här på sidan så hör vi av oss snarast! Eller ring oss direkt på 08- 24 30 90

Rutter och ev.strandhugg – se fliken Våra förslag på resmål och rundturer

Här kan du läsa vad några av våra gäster tyckte:

”Vi är så otroligt nöjda med våran bröllopsdag och allt gick så smidigt. Vi hade aldrig kunnat föreställa oss hur bra allting kunde bli men vi är verkligen jätte nöjda. De kommentarerna vi har fått från gästerna har alla varit positiva och många har påpekat att maten var mycket god!
Nu fortsätter vårat liv som gifta och med ett otroligt fint minne av våran bröllopsdag!”
Frida & Paul Peelen
Bröllopskryssning på ms Riddarholmen 5 maj 2016

”Det var bara fantastiskt!!!
Alla var supernöjda med service – personalens mycket fina uppträdande och maten var enligt alla gudomlig. Vinet toppen till maten, jag har inte fått en enda negativ kommentar.
Jag måste be dig att hälsa till alla berörda att detta blir en superfin referens för er och Blidösundsbolaget.
Jag är således mycket nöjd det fina party som blev fallet och svävar ännu på moln.”
Leopold Malmqvist
Firande av högtidsdag på ms Riddarholmen den 16 april 2016

Kontakta oss

Vi svarar så fort vi kan!

E-postadress