En båtfärd till och från

- ert hotell, festen eller konferensen

_MG_9966 Sjögull Foto:Mats Östman Sjöbris till Brand

Båtskjuts?

Om ni står i valet och kvalet mellan om ni ska äta middagen på hotellet,
på restaurang eller kanske ombord på en _MG_8899båt, ni behöver inte välja, kombinera de olika alternativen och ta båten mellan de olika begivenheterna. Kanske bor ni på ett hotell eller en konferensanläggning nära vattnet och vill ta er till Vasamuseet eller Fjäderholmarna för att äta middag; kliv ombord, samlas på akterdäck med ett glas mousserande i handen och njut av Stockholm från vattnet. Vi vågar nästan lova att det blir den stunden som ni och era gäster kommer ihåg av kvällen!

Karta: Här ligger SiaröfortetVi kan t.ex. hämta er vid Elite hotell Marina Plaza, Clarion på Söder, Stockholm Waterfront eller Saltsjöbaden och köra er till Vaxholms Kastell, Fjäderholmarna eller Finnboda. Med våra snabbgående fartyg kommer vi på kort tid ut i skärgården, t.ex. till Utö, Djurönäs, Sandhamn, Grinda, Finnhamn, Fejan eller Siaröfortet. Varför inte bara göra en avkopplande tur runt Södermalm, inkl.slussning, med det över 100 år gamla ångfartyget Blidösund – eller under Stockholms broar med någon av våra fina sightseeingbåtar.

DSC_0151

Rutter och ev.strandhugg – se fliken Våra förslag på resmål och rundturer

Vi vill gärna berätta mer och skräddarsy ditt arrangemang, kontakta oss med formuläret här på sidan så hör vi av oss snarast! Eller ring oss direkt på 08- 24 30 90

Här kan du läsa vad några tidigare kunder har tyckt:

”Hej!
Jag tänkte precis skriva till dig och tacka för allt!
Vi hade en väldigt bra tur, och vädret var på vår sida under hela tiden!
Tack för utmärkt service också! ”
Mattias  Eklund, Nyréns Arkitekter
Transport och mingel till Fjäderholmarna med ms Sjöbris 17 juni 2016

Behöver ni skjuts?

E-postadress