Fest till sjöss!

- vår, sommar, höst eller juletid, alltid lika lyckat!

_MG_0037 _MG_9581 Riddarh-Uggla11 _MG_6282 _MG_9146

Fest till sjöss

Lustturer kallades det förr i tiden när man hyrde en skärgårdsbåt för en dag och gav sig ut på en båtutflykt i Skärgården eller Mälaren, det hör helt enkelt till om man lever i Stockholm med sin fantastiska närhet till vattnet och dess spännande farleder._MG_6339

Vi har 11 olika fartyg i vår flotta, alltifrån det över 100 år gamla ångfartyget
Blidösund, via klassiska charterfartyg som m/s Riddarholmen och m/s Riddarfjärden, till stora moderna snabbgående fartyg som m/s Sjöbris och m/s Sjögull till charmiga sightseeingbåtar som kan ta er på en kvällstur under Stockholms broar.

_MG_5874Ombord i våra fartygskök skapas stordåd och vår restaurangchef älskar att kreera något unikt just för er! vi lägger stor vikt vid helheten alltifrån mottagandet, fördrinken, dukningen, servicen och självfallet maten!

Som ni förstår blir det olika förutsättningar beroende på vilket fartyg som ni vill hyra, kontakta oss via formuläret här på sidan, så återkopplar vi snarast till er och försöker att tillsammans skräddarsy just er fest! Vi har lång erfarenhet och framförallt tycker vi att det är väldigt roligt! Varför inte ringa oss direkt på tel: 08- 24 30 90!

_MG_9146Rutter och ev.strandhugg – se fliken Våra förslag på resmål och rundturer

Hyr en helt egen julbordsbåt – Läs mer här!

Här kan du läsa vad några tidigare kunder har tyckt:
Jag är jättenöjd.God mat, väldigt trevlig och hjälpsam personal och jättefint dekorerad båt. Allt på topp! Tack för trevligt samarbete.”
Louise Hjerpe
Aconcept

_mg_9740”Thank you, the cruise in the archipelago has been a success, the boat is comfortable and the weather was fantastic.Here I will give you my honest feedback
The food was good
The DJ was perfect, everybody was dancing
The overall service was fine
It was a pleasure exchanging with you to put together this event.”

Chantal Fleuret
Global Executive Learning

Fest till sjöss?

Fyll i vårt kontaktformulär så återkommer vi så fort vi kan!

E-postadress