Lördag 31 juli

Flaggor, fanfarer och hyllningskörer möttes Blidösund av 2011 året då Blidöbygden fick chansen att fira sitt eget 100-åriga ångfartyg. Fullsatt och festligt ombord, total succé! Naturligtvis så måste vi nu göra om detta varje sommar, första lördagen i augusti har redan blivit en tradition, så kom med och fira det nu 110 år gamla ångfartyget och kryssa fram och tillbaka mellan Blidö, Yxlan och Furusund!

Matsal och baren håller självfallet öppet. Boka bord här på hemsidan via länken!

Sittningstider i matsalen:
Första sittningen: 15.30 – 17.30
Andra sittningen: 18.00 – 20. 00
Tredje sittningen: 20.30 – 22.30

Med anledning av den rådande pandemin så kommer vi att ta ombord ett begränsat antal passagerare och även servera ett reducerat antal gäster i restaurangen, så att det är gott om plats för alla!
Vi har också rutiner för att alla ska kunna hålla avstånd vid köbildning, vi desinficerar regelbundet utsatta ytor ombord flera gånger på varje resa och är som alltid ytterst noggranna med hygienen i köket och vid hanteringen av livsmedel.

Och er kära gäster uppmanar vi: Åk bara med Blidösund om du känner dig helt frisk, håll avstånd till andra gäster och  besättningen och tvätta händerna i minst 30 sek, ofta!