Fredagskväll till Norrtälje

Och söndagseftermiddag till Stockholm!

SLUT FÖR I ÅR!

Ät en god middag ombord och upplev brygglivet på öarna längs s/s Blidösunds ursprungliga trad. Det var den här linjen båten byggdes för 1911 och fortfarande trafikerar på helgerna.

Rundtur till Blidö

Ombord finns fortfarande öbor på väg hem efter ett Stockholmsbesök, sommargäster på väg till stugan och rundturspassagerare som bara vill njuta av atmosfären på mellandäck och i matsalarna.

Avgång från Slottet 16.45. Båtbyte klockan 21.15 vid Norrsund på Blidö till snabba m/s Sjögull som är åter i Stockholm strax efter midnatt.

Helkväll till Norrtälje

Skärgårdens längsta ångbåtsresa. Sex timmar tar det, via närmare 20 bryggor, upp till Norrtälje. Turen går både genom smala sund och längs kanten mot Ålands hav.

s/s Blidösund stannar i Norrtälje där det finns goda möjligheter till övernattning. En SL-buss väntar för dem som vill återvända till Stockholm – ankomst till Tekniska Högskolan 01.00. Avgång från Slottet 16.45.

Baren öppen under hela resan och i ångfartygets 1:a klass matsal på övre däck serverar vi i 3 dukningar under kvällen, boka bord på tel 08- 24 30 90

Söndagseftermiddag till Stockholm

Slipp bilköerna, färjestressen, de fullsatta motorbåtarna och res värdigt i lugn och ro till staden. Njut av ångmaskinens lugna dunk, ta en öl eller ett glas vin i eftermiddagssolen på däck eller kanske rentav en hel måltid i fartygets 1:s klass ångbåtsmatsal… Boka bord på tel 08-24 30 90

 

E-postadress