Konferera på en egen ö, inom bekvämt räckhåll från fastland och stad. Välkomna till Siaröfortet där pralinen på kudden bytts ut mot en helhetsupplevelse riktigt nära naturen.

Siaröfortet ligger lagom långt bort för att erbjuda avskildhet men ändå närhet. När den sista linjebåten till Stockholm har gått är ni de enda gästerna på ön. Vi erbjuder konferenser för upp till 40 övernattande gäster. Vårt nybyggda konferenshus anses av många vara skärgårdens vackrast belägna med en bedårande utsikt mot Ljusterösundet. Här finns den tekniska utrustning som behövs för en ett lyckat konferensarbete.

Måltiderna serveras i huvudbyggnaden 30 meter bort. Eller ute med utsikt mot Furusundsleden där kryssningsbåtarna till från våra grannländer passerar revy.

Före middagen är vår vedeldade bastu vid strandkanten ofta den naturliga samlingspunkten. Sedan väntar trerättersmiddagen och kvällens trivsamma samvaro framför brasan eller i solnedgången nere på bryggan.

Om konferensmiljön och inramningen på kvällen är exklusiv är boendet på Siaröfortet enklare – men riktigt fräscht. I huvudbyggnaden finns nio tvåbäddsrum, fyra fyrbäddsrum och ett sjubäddsrum – utan egen dusch och toalett.

Här är våra ”baspaket” som ni kan ha som utgångspunkt:

Konferens Original:
Grundpris 1190 kr / pers exkl. moms. I priset ingår; frukostbuffé, sänglinne, handduk, lunch, kaffe; både för- och eftermiddag, en trerätters buffé-middag och självfallet städningen.

Konferens Exklusive:
Grundpris 1490 kr / pers exkl. moms. I priset ingår frukostbuffé, bäddade sängar, handduk, badrock, kaffe; både för- och eftermiddag ,lunch och en bordsserverad tre rätters middag, ja och självfallet städningen.

Det som tillkommer berättar vi naturligtvis också om – hyra av hela eller halva konferenshuset, egen bastu, guidad visning av fortet och väl utvalda och goda drycker till middagen.

För ett tillägg på 200 kr per person så får ni Siaröfortets egen badrock och badtofflor som ni självfallet kan ta med er hem efter besöket.

Ring oss på tel: 08-24 30 90!


Till Siaröfortet kommer man med linjebåt från Stockholm, Nacka, Vaxholm eller Östanå Färjeläge norr om Åkersberga. Där går det också att hyra taxibåt för överfarten från Östanå som tar tio minuter.

Konferensbyggnad på Siaröfortet