Stötta Skärgårdens Stolthet under Coronakrisen – Köp en stödbiljett !

Biljetten som kostar 200 kr gäller på ångfartyget Blidösunds samtliga reguljärturer oavsett sträcka. Läs mer om turerna och boka bord i matsalen här

Detta tunga år då bland annat hela musiksäsongen ställts in har Föreningen s/s Blidösund tagit initiativet att stödja vårt anrika ångfartyg och upprätthålla den ordinarie trafiken till norra skärgården.

Genom att köpa stödbiljett gör du en insats för Blidösunds överlevnad. Biljetten som du köper är giltig på alla reguljära turer som Blidösund utför i sommar.
Fredagar kan du resa från Skeppsbron vid Slottet mot Blidösundet eller hela vägen till Norrtälje, vill du resa tillbaka med Sjögull från Norrsund så betalar du enligt vanlig taxa ombord på Sjögull.
Söndagar gäller biljetten på turen från Norröra via Furusund och Blidösundet till Stockholm.
En biljett gäller för en enkel resa från 18 juni t o m 16 augusti i år.

Observera att du kan köpa ett obegränsat antal biljetter, även om du inte kommer använda dem alla. Ju fler desto bättre, eftersom du på detta vis hjälper till att rädda sommarens trafik.

Syftet med stödbiljetterna är att hålla igång trafiken; du behöver alltså inte resa med fartyget. Är det så att du av säkerhetsskäl inte vill eller får färdas med fartyget så gör du ändå en insats, och du kan alltid skänka bort biljetter till anhöriga och vänner.

                                   

OBS!

Då biljetterna ej är datumbestämda finns ingen garanti för plats ombord. Med anledning av den rådande pandemin så kommer vi att ta ombord ett begränsat antal passagerare och även servera ett reducerat antal gäster i restaurangen, så att det är gott om plats för alla!
Vi har också rutiner för att alla ska kunna hålla avstånd vid köbildning, vi desinficerar regelbundet utsatta ytor ombord flera gånger på varje resa och är som alltid ytterst noggranna med hygienen i köket och vid hanteringen av livsmedel.

Och er kära gäster uppmanar vi: Åk bara med Blidösund om du känner dig helt frisk, håll avstånd till andra gäster och besättningen och tvätta händerna i minst 30 sek, ofta!

Köpta biljetter är inte återlösningsbara och kan inte användas på andra turer än de ovan nämnda. De går heller inte att använda efter den 16 augusti 2020.

Med reservation för nya restriktioner eller inställda turer.

Stort tack för er hjälp och välkomna ombord, önskar Föreningen s/s Blidösund och Blidösundsbolaget!