Fredagskväll till Norrtälje

Och söndagseftermiddag till Stockholm!

Turerna slut för säsongen 2022!

Kvällstur till Norrtälje från Stockholm

Häng med på skärgårdens längsta ångbåtsresa, från Stockholm via närmare 20 bryggor till slutdestinationen Norrtälje. Det var just denna linje som båten byggdes för 1911. En 6h lång båtresa som går både genom smala sund och längs kanten mot Ålands hav, du väljer fritt om att kliva på eller av på de olika bryggorna som finns längs vägen. Där Ångfartyget Blidösund stannar i Norrtälje där det finns goda möjligheter till övernattning. Annars har du ett alternativ till SL-buss från Norrtälje busstation för att kunna återvända till Stockholm samma kväll – ankomst till Tekniska Högskolan 01.00. Blidösund avgår från Slottet 16.45.

Båtbiljetter köper ni på plats ombord, och bordsreservation går att boka i förväg. Ni är såklart välkomna att prata med personalen ombord för att se om det finns några drop-in platser kvar i restaurangen!

Bordsreservation

Ombord på Blidösund finns en bar som är öppen under hela resan och det finns möjlighet att bli serverad mat från a la carte menyn i restaurangen på övre däck. Under resan finns tre olika sittningstider i restaurangen, förboka en bordsreservation här på hemsidan! För den som reserverar bord i restaurangen har alltid en garanterad plats ombord.

Rundtur till Blidö

Ombord finns fortfarande öbor på väg hem efter ett Stockholmsbesök, sommargäster på väg till sina lantställen och rundturspassagerare som bara vill njuta av atmosfären på mellandäck och i matsalarna. Avgång från Slottet 16.45. Båtbyte klockan 21.15 vid Norrsund på Blidö till snabba m/s Sjögull som är åter i Stockholm strax efter midnatt.

Söndagar från Furusund tillbaka till Stockholm

Slipp bilköerna, färjestressen, de fullsatta motorbåtarna och res värdigt i lugn och ro till Stockholm, läs vilka bryggor som gäller för denna tur. Observera att den ej utgår från Norrtälje hamn. Njut av ångmaskinens lugna dunk, ta en öl eller ett glas vin i eftermiddagssolen på däck eller kanske rentav en hel måltid i fartygets 1:s klass ångbåtsmatsal… Boka bord här på hemsidan!

E-postadress